Ouderraad

Welkom op de webpagina van de ouderraad!

De ouderraad bestaat uit een aantal ouders die zich extra inzetten voor de school en haar leerlingen. We vergaderen op regelmatige basis samen met de schooldirectie en organiseren activiteiten met een directe impact op het dagelijkse leven in de school.

Onze 3 doelstellingen zijn:

1. Actieve betrokken zijn in het beleid van de school
2. Zorgen voor een vlot contact tussen de ouders en de school, en de ouders onderling
3. De school financieel ondersteunen met les- en speelmateriaal

Vele handen maken licht werk

Jaarlijks organiseert de ouderraad activiteiten voor de leerlingen en hun ouders. Iedereen is van harte welkom op het bakje troost tijdens de eerste schooldag, het wintervuur, de quiz, het schoolfeest en tal van andere activiteiten. Met de opbrengst van deze activiteiten ondersteunt de ouderraad de school, maar brengen we ook de ouders dichter bij elkaar.
Ook jij kan hieraan meewerken!

Voor al haar activiteiten zoekt de ouderraad helpende handen. Als helpende hand ondersteun je de ouderraad door een handje toe te steken. Dat kan al door één uur van je tijd te investeren in het tappen van verse pintjes, bonnetjes te verkopen of hamburgers te bakken.

Schrijf je nu in voor de helpende handen en wij sturen jou een mail wanneer het zo ver is. Kan je die dag niet? Geen nood, dan draag je op een ander moment jouw steentje bij.
Wens je voltallig lid te worden van de ouderraad? Neem dan contact op met onze voorzitter Christophe vanden Eede, hij nodigt je uit voor de eerstvolgende vergadering.

Contact

Contacteer ons via or@RP2.be

Volg de facebookpagina om op de hoogte te zijn van al onze activiteiten en vergaderingen

Facebook-create